STK Üyelikleri Hakkında

04-08-2024 16:47

Değerli STK Yetkilisi,

 

Server Yayınları, 1 Ağustos 2024 tarihi itibariyle yeni bir e-ticaret sistemine geçmiştir. Bu vesileyle STK indiriminden faydalanan üyelerine yönelik bir düzenleme kararı almıştır.

Önceki dönemde aynı STK adına birden fazla üyelikler oluşturulabilmişti. Karışıklığa neden olan bu durumu düzeltme adına yeni dönemde her STK’dan sadece bir üyelik alınacaktır.

İktisadi İşletmesi olan STK’lar kurumsal üyelik başlatmalıdır.

Diğer STK’lar ise mevcut yönetimin belirleyeceği/görevlendireceği bir kişi üzerinden üyelik oluşturmalıdır.

Bu üyelikler dışında kalan tüm bireyler, serveryayinlari.com sitesinden, perakende satış fiyatıyla alış veriş yapabilecektir.

Bu düzenlemeyle asıl amaç, üyelerin kitap alışverişlerini STK’lardan yapmasını teşvik etmek, böylece STK’lara ilave bir gelir kaynağı oluşturmaktır.

Örneğin, serveryayinlari.com sitesinde liste fiyatı 100 TL olan bir eser, perakende olarak %25 indirimle 75 TL’ye satılmaktadır. STK’lar ise aynı eseri %40 indirimle 60 TL’ye satın alabilecektir. STK’lar üyelerine dilerlerse kâr etmeden 60 TL’ye, dilerlerse bir miktar kâr ilave ederek 65-70 veya 75 TL’ye satabileceklerdir.

STK yönetimlerinin belirlediği kişinin;

-          Serveryayinlari.com sitemizden yeni üyelik oluşturması,

-          Akabinde bilgi@serveryayinlari.com e-mail adresimize üyelik bilgilerini bildirmesi,

-          Üyelik bilgilerinde Adı-Soyadı-Telefonu-E-mail adresi, adına üye olduğu STK’nın tam ismi, ili, ilçesi yer almalıdır.

-          Böylece, bu üyeye, ilgili STK adına indirim tanımlanacaktır.

İlgi ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.